TOI is het erkende opleidingsinstituut om uw technici op te leiden tot de professional voor nu en de toekomst.

VRAAG DIRECT UW EXAMENS AAN

WAT IS TOI?

Wij bieden innovatieve examens voor onder andere EV en ADAS.

Er blijven steeds meer elektrische auto’s op de markt komen en het aantal ADAS-systemen dat de afgelopen jaren is geïntroduceerd is enorm. Met de komst van volledig autonoom rijden is deze elektronische evolutie nog lang niet in zicht. Deze auto’s vragen om andere kennis en vaardigheden van een technicus.

Zijn uw technici hierop voorbereid? Leid uw medewerkers op voor de moderne auto van nu.


LEES MEER OVER TOI

shutterstock_792878326

WAT BIEDT TOI?

Reguliere technische examens

TOI Opleidingen biedt allerlei innovatieve examens aan. Onze ADAS- en EV-examens zijn voorbeelden van actuele thema’s. Natuurlijk bieden wij ook de reguliere technische examens aan zoals carrosseriedelen, elektro, diagnose of verlichting.

Onze reguliere technische examens staan in het hier en nu, maar bieden houvast voor de ontwikkelingen van de toekomst. Hierdoor worden technici opgeleid tot de professional van nu en de toekomst.  


WAT BIEDT TOI?

ADAS-examens

Vanaf 2022 moet volgens de Europese regelgeving elke nieuwe auto verplicht voorzien zijn van ADAS-sensoren. Deze sensoren moeten de verkeersveiligheid ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan een noodremsysteem en een rijstrook-assistent.

Om de veiligheid van de automobilist te kunnen waarborgen moeten ADAS-systemen zorgvuldig worden gekalibreerd in geval van schade of aanpassing van het voertuig. Een kleine parkeerschade kan namelijk al van grote invloed zijn op de werking van het ADAS-systeem in de auto. Het is daarom van belang dat uw technici kennis en vaardigheden hebben over ADAS-systemen. Bereid uw technici voor op ADAS met onze innovatieve examens.

shutterstock_1096130420-min
1083131954-huge-min

WAT BIEDT TOI?

EV-examens

EV staat voor Elektrische Voertuigen. De opmars van het aantal elektrische auto’s in de afgelopen jaren zal u vast niet zijn ontgaan. Deze voertuigen zijn uitgerust met een High Voltage systeem. De spanningen die hierbij vrij komen zijn veel hoger dan een mens kan verdragen. Daarom is het van belang dat u als technicus weet hoe een elektrische auto werkt en hoe u hiermee veilig kunt omgaan.

Daarnaast vraagt de software in auto’s om nieuwe kennis en vaardigheden van een autotechnicus. Bereid uw technici voor op EV met onze innovatieve examens.Wilt u uw eigen ADAS of EV examens?

Download onze brochure!


folder 3