Een volledig digitale school!

 

2021 was het jaar voor TOI Opleidingen waarbij wij de missie uit 2016, om als een volledig digitale school te draaien, hebben waargemaakt. Dit hebben wij bereikt door ons unieke concept van e-learning, online coaching (VR/AR-brillen), Virtual Classroom Training (VCT), webinars, online lessen en (deels) online examineringen.


In het nieuwe jaar van 2022 zetten we deze ingezette lijn voort en implementeren we drie belangrijke ontwikkelingen;

Dag start van mogelijkheden

Met ingang van het nieuwe jaar 2022 heeft TOI Opleidingen “de start” van technisch onderwijs opnieuw uitgevonden. Per 1 januari 2022 kan iedere opleiding dagelijks gestart worden. Dat betekent dus niet meer wachten op je opleiding tot september, maar gewoon nu en per direct starten. Hoe dat werkt en hoe het kan, zullen we in de komende maanden uitleggen.

Leven Lang Relevant Programma

Of het nu een “leven lang leren” of een “leven lang ontwikkelen” is. Feit is dat je relevant wilt blijven, op een prettige manier iedere dag naar je werk kunt gaan om zo elke dag en met jouw talent mensen blij te maken. Of dat nu het herstellen van voertuigen is of het stellen van de juiste diagnose. Dankzij jou kan de klant weer veilig zijn weg vervolgen.
Het leven lang relevant programma, bestaat uit meer dan leren alleen. Het gaat erom iedere dag bezig te zijn waar jouw talenten liggen, om het vuur te laten branden en om jouw “waarom” levende te houden. Want jij maakt het verschil!

Hoger level brengen van het exameninsituut

TOI Opleidingen verzorgt naast het onderwijs ook examens. In 2022 zal het exameninstituut naar een nog hoger level gebracht worden, met als doel om de unieke wijze van examinering verder uit te bouwen en verdere digitalisering mogelijk te maken. Daarnaast zal het Exameninstituut ook haar vleugels verder uitslaan naar andere productgroepen als die van de standaard opleidingen.

2022 wordt het begin van de verandering!

Nu al nieuwsgierig geworden naar bovenstaande mogelijkheden, bel of mail ons dan direct.