Maak kennis met Floor

 

Introduceer uzelf even kort


“Ik ben Floor Huis in ’t Veld en woonachtig in Hoevelaken. Sinds oktober 2019 ben ik parttime werkzaam bij TOI Opleidingen. Per 1 november 2020 treed ik officieel in dienst. Hier ben ik super blij mee.”  

“Hiervoor heb ik de hotelschool gedaan. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om niet in de hotelbranche aan de slag te gaan. Via Sicco Goede ben ik in contact gekomen met TOI Opleidingen. Het vernieuwende onderwijs en de diversiteit aan werkzaamheden spraken mij erg aan.”

 

Wat is uw rol binnen TOI Opleidingen?

 

“Ik ben werkzaam als floormanager. Bij TOI Opleidingen heb ik een veelzijdig takenpakket. Zo houd ik mij bezig met de administratie van de deelnemers, geef ik roosterwijzigingen door en maak ik planningen. Daarnaast ben ik secretaris van de examencommissie. Ik regel ook alle zaken in en rondom het kantoor.“

 

Kunt u iets over uw werkzaamheden vertellen?

 

“Binnenkort organiseren we een examendag. Ik zorg dat de voorbereidingen voor deze dag worden genomen en alle benodigde documenten hiervoor compleet zijn. Tijdens deze dag moeten de deelnemers twee praktijkopdrachten doen. Er wordt een NEN-toets en een theoretische toets gedaan. Daarnaast ondersteun ik veel andere collega’s. Zo help ik mee met het organiseren van de (online) webinars. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen.”

 

Wat maakt uw werk bij TOI Opleidingen zo leuk?

 

“Wat ik heel leuk vind is dat ik veel diverse taken heb. Ik ben het eerste aanspreekpunt bij TOI Opleidingen. Ik neem de telefoontjes op en beantwoord de e-mails. U kunt mij eigenlijk zien als de vliegende keep bij TOI Opleidingen. Ik word overal bij betrokken en dat maakt mijn werk ook zo interessant. En natuurlijk mijn leuke collega’s die de samenwerking extra gezellig maken.”

 

Hoe ziet de toekomst van de automotive branche er volgens u uit?

 

“De ontwikkelingen in de automotive branche volgen elkaar in rap tempo op. Ik durf niet concreet te zeggen wat de toekomst ons gaat brengen. Wie weet vliegen we over twintig jaar allemaal in een vliegende auto. Bij TOI Opleidingen merk ik in ieder geval dat wij bovenop de laatste technologische ontwikkelingen zitten en dit direct doorvoeren in ons lesmateriaal. Wij maken gebruik van actuele fabrieksdocumentatie en dat maakt TOI Opleidingen zo innovatief.“

 

Wat kan TOI Opleidingen voor de automotive branche betekenen?

 

“Wij zijn constant bezig met de nieuwste technieken en dit resulteert in vernieuwend onderwijs. Onze missie is om medewerkers te leren omgaan met de steeds sneller op elkaar opvolgende ontwikkelingen binnen de technische branche. Dit doen wij door technici de juiste basis te bieden, met ons opleidingsprogramma.”

 

Tenslotte: heeft u nog tips hoe een autotechnicus zich kan voorbereiden op de toekomst?

 

“De komst van elektrische auto’s vraagt om autotechnici met specifieke kennis, vaardigheden en interesses. Het is van belang dat de autotechnicus van de toekomst IT-skills ontwikkelt. Het gaat niet alleen om de elektrische aandrijving, maar ook om sensoren, kunstmatige intelligente en datastromen. Zorg er voor dat u op de hoogte bent van deze technologische ontwikkelingen en blijf uzelf bijscholen. De ontwikkelingen gaan namelijk enorm snel.”