Eigen bedrijfsschool

Begin uw eigen bedrijfsschool powered by TOI!

Aanmelden

Vraag hier een eigen bedrijfsschool aan.

PLAN EEN AFSPRAAKMet TOI Opleidingen start u een eigen bedrijfsschool die volledig op maat is samen te stellen. 


Wij gebruiken actuele documentatie die direct in de praktijk toepasbaar is. Hierdoor worden uw technici opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw branche. Stel u verkoopt als bedrijf specifiek één soort (auto)merk dan kunnen wij content leveren die hierop is gericht. Met uw eigen bedrijfsschool bent u klaar voor vandaag en de toekomst.

Daarnaast zorgt een eigen bedrijfsschool voor verbinding met uw medewerkers. Vandaag de dag wordt het steeds moeilijker om technici te behouden en te werven. Door een eigen bedrijfsschool powered by TOI investeert u in de ontwikkeling van uw huidige technici en in de werving van nieuwe technische medewerkers. Zij voelen zich betrokken bij uw organisatie en u biedt ze een carrièreperspectief.

Ook is het efficiënter om een eigen bedrijfsschool te starten voor uw technici. Als u er namelijk voor kiest om uw technici naar een opleidingsinstituut te sturen, dan krijgen zij een opleiding over verscheidene merken. Met een eigen bedrijfsschool kunt u uw technici heel specifiek opleiden. Dit biedt veel meer rendement voor uw organisatie, dan wanneer een technicus een algemene opleiding volgt. Uw technicus krijgt het DNA van uw bedrijf mee, omdat zij voor langere periode intern worden opgeleid.

Is er een subsidie beschikbaar om een eigen bedrijfsschool te beginnen? 

De SLIM-regeling is een stimuleringsregeling voor het leren en ontwikkelen binnen MKB- ondernemingen. Het is een middel om uw bedrijf te stimuleren om in te zetten op leren en ontwikkelen van uw technici, waarbij een sterke leercultuur en leerrijke werkomgeving wordt gecreëerd. Door middel van deze subsidie kunt u een eigen bedrijfsschool oprichten.

Nieuwsgierig geworden of uw bedrijf in aanmerking komt voor de SLIM-regeling? Via deze link kunt u voor vragen en de aanvraag van de SLIM-regeling terecht.