Opleiden

Opleiden, omscholen en bijscholen. In de technische branche.

Download onze brochure!Bij TOI vindt u alles wat u nodig heeft om klaar te zijn voor de toekomst. 


Opleiden

Bij TOI Opleidingen wordt u opgeleid tot technicus van de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat u leert werken met de laatste technieken en ontwikkelingen binnen de technische branche. Wij leiden technici op naar een hoger niveau. Dit kan regulier onderwijs, maatwerk of volwasseneducatie zijn.


Omscholen

Bij TOI Opleidingen vindt omscholing voornamelijk plaats via volwasseneducatie. Deelnemers komen uit een andere beroepsgroep of zijn specialist geweest op een ander technisch vlak binnen dezelfde branche. Voor beide doelgroepen geldt, dat ze zich willen laten omscholen als technici op een ander vlak binnen deze branche. Bij TOI Opleidingen bieden wij omscholing in de gehele technische branche.


Bijscholen 

Bij TOI Opleidingen geven wij bijscholing aan deelnemers die al werkzaam zijn op een bepaald niveau binnen de technische branche. Met de komst van bijvoorbeeld elektrische voertuigen en waterstofauto’s zijn er een hoop nieuwe technieken bijgekomen. Het is voor u als technici van belang dat u hiervan op de hoogte bent door middel van bijscholing.