Over TOI

Vernieuwend onderwijs in de technische branche is rijkserkend.

Download onze brochure!TOI opleidingen biedt vernieuwend onderwijs aan binnen de technische branche. Dit concept is niet alleen op de huidige maatschappij gericht, maar wij bieden ook de stap naar de toekomst. Hierdoor blijft TOI opleidingen zich samen met de leerlingen ontwikkelen. Door het aanbieden van actueel gerelateerd onderwijs, is dit direct in de praktijk toepasbaar. 


Wat biedt TOI opleidingen?

TOI opleidingen staat voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden. Deze vragen kunt u stellen via de online leeromgeving, maar ook via social media. Onze docenten brengen de theorie in de praktijk naar voren, waardoor onze opleiding overwegend praktijkgericht onderwijs biedt. Hiermee voldoen we aan de heersende behoefte om bedrijven en medewerkers in de huidige setting voor te bereiden op de toekomst.

Technisch aspect

U mag van onze rijkserkende school en opleiding verwachten dat we u de leerstof bijbrengen, zodat u uzelf in uw verdere loopbaan kunt ontwikkelen. Hierbij ligt het aspect op hoe u uw verworven kennis in de praktijk weet om te zetten. Verder biedt TOI opleidingen iedere deelnemer een eigen leerstijl aan, zodat de deelnemer zich kan ontwikkelen op de manier die het beste bij hem past.

Menselijk aspect

De docenten van TOI opleidingen hebben gedrag en omgangsnormen hoog in het vaandel staan. Wat betekent dit voor u als deelnemer. De meerwaarde van ons opleidingsinstituut, is dat wij u ook coachen op gedrag en uitstraling. Wij coachen u, zodat u de ambassadeur wordt van uzelf en het bedrijf waar u werkt.

Webinars

Elke week wordt op donderdag live een webinar opgenomen. Deze informatieve webinar sluit aan op het onderwerp binnen uw opleiding. De webinar is interactief. Tijdens de live uitzending kun u uw vragen direct stellen aan een professioneel team. Deze vragen worden dan direct beantwoord. Komt het u beter uit, de webinar op een later tijdstip te bekijken, dan is dat natuurlijk mogelijk. De vragen die u dan heeft kunt u alleen achteraf stellen aan uw docent.

Lesdag één keer per maand

Voor u als praktijkgerichte technicus, is het ideaal dat u samen met andere mede-technici één dag per maand een bijeenkomst volgt. Op deze bijeenkomst wordt de theorie, die bij de praktijk hoort verder toegelicht. Tijdens deze inspirerende dag wordt naast uw kennis ook uw netwerk vergroot.