Voordelen

Dit is wat TOI onderscheidt van de andere opleidingsinstituten.

Download onze brochure!TOI opleidingen zijn erkende opleidingen. Daarnaast werkt TOI met een eigen online webinar, waarbij de technicus zijn informatie kan vinden, over de nieuwe technieken. 


Doordat TOI continu de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt en deze omzet naar lesmateriaal is TOI hierin vooruitstrevend. De actuele informatie is te vinden in deze online leeromgeving. Verder biedt TOI coaching aan op de werkplek in de praktijk, waarbij het geheel van techniek, persoonlijke eigenschappen van de technicus en de omgeving worden meegenomen.


actuele techniek

Actuele techniek

Een van de vele voordelen die TOI Opleidingen biedt, is dat u continu met de actuele technieken in aanraking komt. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.

bedrijfsschool

Direct in de praktijk

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij er ook voor u op de werkvloer. Dit is zichtbaar doordat wij één keer in de twee weken u en uw collega’s van de opleiding op de werkvloer coachen.

toekomst

Blik op de toekomst

TOI Opleidingen is er speciaal voor u, om u blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Dit doen wij graag samen met u!

maatwerk

Blended onderwijs

TOI opleidingen biedt blended onderwijs. Dit is een mix van verschillende tools. Zo geven wij één dag per maand klassikaal les. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze online leeromgeving en geven wij coaching-on-the-job.

examens

Altijd blijven leren

Deze gedachte komt voort uit de steeds sneller op elkaar veranderende technieken. Daarom biedt TOI opleidingen de mogelijkheid om blijvend toegang tot het webinar te krijgen, na het behalen van het diploma.

erkende opleiding

Erkende opleidingen

De technische opleidingen van TOI zijn erkend. Dit houdt in dat het behaalde diploma overal wettig wordt geaccepteerd. Hierdoor onderscheidt TOI Opleidingen zich ten opzichte van de andere opleidingsinstituten.