Voordelen

Voor ieder een eigen bedrijfsschool.

Download onze brochure!


TOI Opleidingen levert een white label opleiding op maat.


In Nederland zijn verschillende soorten automobiel bedrijven. Zo verkoopt het ene automobielbedrijf meerdere merken voertuigen. Het andere automobielbedrijf is gebonden aan één enkel merk. Voor beide bedrijven biedt TOI opleidingen een white label opleiding op maat aan. Hoe dit er voor uw bedrijf uitziet is afhankelijk van uw wensen. TOI Opleidingen organiseert de complete opleiding en het vaktechnische gedeelte wordt door u als bedrijf uitgevoerd. Met een eigen bedrijfsschool worden uw medewerkers merk specifiek opgeleid. Uw technici werken aan hun eigen merk. Uw bedrijfsschool heeft zelf invloed op de content. Wanneer uw bedrijf het belangrijk vindt dat al uw technici met elektrische voertuigen of waterstofauto's kunnen werken, dan zal hiervoor veel aandacht zijn. U kunt de opleiding dus op maat laten maken.


actuele techniek

Actuele techniek

Een van de vele voordelen die TOI Opleidingen biedt, is dat wij continu met actuele documentatie werken. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.
examens

Behoud en ontwikkeling van (nieuwe) technici

Met een eigen bedrijfsschool zorgt u voor behoud van technici en de ontwikkeling en werving van nieuwe medewerkers. Door te investeren in uw technici, biedt u ze toekomstperspectief en geeft u ze de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen de technische branche.  


toekomst

Blik op de toekomst

TOI Opleidingen helpt uw eigen bedrijfsschool om blijvend op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Hierop passen wij onze content aan.

bedrijfsschool

Blended onderwijs

TOI opleidingen biedt blended onderwijs. Dit is een mix van verschillende tools. Zo geven wij één dag per maand klassikaal les. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze online leeromgeving en geven wij coaching-on-the-job.

maatwerk

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Uw werknemers worden merk specifiek opgeleid en uw bedrijfsschool heeft zelf invloed op de content. TOI opleidingen laat deze content volledig aansluiten op uw bedrijf.

erkende opleiding

Erkende opleidingen

De technische opleidingen van TOI zijn erkend. Dit houdt in dat het behaalde diploma overal wettig wordt geaccepteerd. Hierdoor onderscheidt TOI Opleidingen zich ten opzichte van de andere opleidingsinstituten.