Voordelen 

Vernieuwende examens en innovatieve leermiddelen.

Download onze brochure!TOI Opleidingen is officieel gecertificeerd examenleverancier voor mbo-examenproducten door de stichting Examenkamer. Dit betekent dat TOI Opleidingen door de stichting Examenkamer gelicenseerd is om examens te mogen ontwikkelen en uitvoeren.


De examens van TOI Opleidingen passen bij de moderne auto van nu. Wij werken met actuele systemen en moderne auto’s. Daarnaast ontzorgen wij opleidingsinstituten door de examinering over te nemen of om de examinering te organiseren, zodat u het zelf kunt uitvoeren. Dit is een keuze die u zelf kunt maken.


actuele techniek

Actuele techniek

Een van de vele voordelen die TOI Opleidingen biedt, is dat wij continu met actuele documentatie werken. Hierdoor zijn uw deelnemers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied.
examens

Vernieuwende examens

De examens van TOI Opleidingen passen bij de moderne auto van nu. Wij werken met actuele systemen en moderne auto’s. Onze examens hebben vernieuwende thema's.toekomst

Blik op de toekomst

TOI Opleidingen helpt uw opleidingsinstituut om blijvend  op de veranderende toekomst voor te bereiden. Onze blik is gericht op wat in de toekomst in de branche zal plaatsvinden. Hierop passen wij onze examens aan.bedrijfsschool

Innovatieve leermiddelen

TOI opleidingen biedt blended onderwijs. Dit is een mix van verschillende tools. Zo geven wij één dag per maand klassikaal les. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze online leeromgeving en geven wij coaching-on-the-job.

maatwerk

Maatwerk

Wij leveren maatwerk examens  die volledig op de content van uw opleidingsinstituut aansluiten. Wanneer een examen bijvoorbeeld over een specifieke systemen in de technisch branche moeten gaan kan TOI Opleidingen dit op maat leveren. 


erkende opleiding

Gecertificeerd examenleverancier

TOI Opleidingen is een gecertificeerde examenleverancier voor mbo-examenproducten. Dit betekent dat TOI Opleidingen door de stichting Examenkamer gelicenseerd is om examens te mogen ontwikkelen en uitvoeren.